Bachbloesems en allergieën

17-06-2023

Iedereen kent de geneeskrachtige werking van Bachbloesems maar kunnen ze ook worden gebruikt voor een allergie?
Zijn er allergische reacties op Bachbloesems? En is het veilig om Bachbloesems te nemen als je dier last heeft van een allergie? 

Een antwoord op al deze vragen vind je hieronder.

De werking van Bachbloesems bij een allergie:

Wanneer je gebruik gaat maken van Bachbloesems bij een allergie worden de emotionele problemen die bij een allergie horen aangepakt. De allergie zelf word niet behandelt. Maar waarom is het dan nuttig om Bachbloesems bij een allergie in te nemen?

Wanneer je dier last heeft van een allergie komen er ook vaak emotionele problemen bij kijken. Deze problemen kunnen worden onderdrukt of kunnen zelfs volledig verdwijnen met Bachbloesems. Vaak voorkomende emotionele ongemakken die je dier kan krijgen bij een allergie zijn stress, irritatie, prikkelbaarheid en nog zoveel meer. De symptomen kunnen heel uiteenlopend zijn en deze zijn afhankelijk van het dier.

Bachbloesems komen bij een allergie echt van pas wanneer er sprake is van een fysieke klacht ten gevolge van een emotionele verstoring. Bijvoorbeeld: door de allergie krijg het dier huiduitslag, deze jeukt waardoor het dier alleen maar bezig is met krabben en of likken van de huid. Indien de hond zich gaat ergeren of gaat stressen kan de huidirritatie erger worden. Bij deze soort allergie kunnen Bachbloesems positief op de emotionele balans gaan inwerken en de lastige irritatie doen verdwijnen.

Veroorzaken Bachbloesems allergie?

Bachbloesems zijn voor dieren met een allergie perfect veilig. De diverse Bachbloesems bevatten immers ook geen neveneffecten, dus kunnen zij ook geen allergie veroorzaken.

De Bachbloesem remedies zijn perfect veilig doordat er geen fysieke substantie van de plant in de Bachbloesems aanwezig zijn. Hierdoor bezitten Bachbloesems geen allergenen. Het enige wat de plant bevat is informatie van iedere bloem.

Ook tot vandaag is er geen allergie gemeld ten gevolge van het gebruik van Bachbloesems en is de respons op het gebruik van Bachbloesems en allergie enkel positief.

Welke allergieën kunnen behandeld worden met Bachbloesems?

In principe kun je bij iedere allergie gebruik maken van Bachbloesems. Het succes van de Bachbloesems op allergische reacties is hoofdzakelijk afhankelijk van de emoties die met de specifieke allergie gepaard gaan.

Door deze eigenschap zijn Bachbloesems zeer geschikt bij een allergie die gepaard gaat met een huidaandoening. Zo is huidirritatie of zelfs eczeem een goed voorbeeld. Deze allergieën zijn goed te behandelen met Bachbloesems doordat de allergie gepaard gaat met emotionele problemen. Vaak worden de huidproblemen erger door de aanwezige stressfactor. Bachbloesems helpen om deze stress bij allergie te verminderen en te stoppen.

Is het gebruik van Bachbloesems bij een allergie veilig?

Het gebruik van Bachbloesems bij allergie is volledig zonder risico's.

Verder is het gebruik van Bachbloesems bij een allergie veilig voor zowel dieren, volwassenen als kinderen en zwangere vrouwen.

De Bachbloesem remedies bij allergie bevatten verder geen schadelijke stoffen.

Heeft u vragen nav deze blog? 

Mail mij gerust via de contactpagina.

Lieve groet, Daniëlle🌻