Bachbloesem voor de mens

"Healing comes from within; from the personality, from the sympathy and the faith of the patient,"

Het begint in de tuin van Edward Bach.

Een positiieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach bloesem.


Voor mens en dier.


De geheel natuurlijk orginele Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met ons zelf. Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden en vrolijk en vol vertrouwen vooruit te kijken.

Bachbloesem

Hoe werkt het?

Bachbloesemtherapie is een alternatieve manier van geneeskunde, bedacht door de arts Edward Bach. Hij stelde dat bepaalde bloemen en planten energie bevatten die heilzaam kunnen zijn om bepaalde leefwijzes, die eigenlijk niet bij een bepaalde persoon passen, te voorkomen. Vaak gaat het dan om stemmingen, gemoedstoestanden en negatieve emoties. Hij bedacht een manier om die energie op te vangen en te verwerken tot een heilzaam middeltje. Bach bloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress en twijfel. De bachbloesemtherapie gaat ervan uit dat wie niet in evenwicht is, allerlei lichamelijke klachten of ziektes kan krijgen. Bachbloesems zouden negatieve emoties ombuigen naar positieve emoties. Die negatieve emoties worden niet onderdrukt maar eerder omgebogen in hun positieve pool. Bijvoorbeeld bij een gebrek aan zelfvertrouwen zal je door Bach bloesem langzaamaan zelfverzekerder worden. Of als je ongeduldig bent, zal je door de bloesems weer tot rust komen. Al jaren helpen deze bloesems kinderen en volwassenen bij allerhande emotionele problemen: insomnia, gebrek aan zelfvertrouwen, (examen)stress en verdriet.


Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn vloeibare, natuurlijke extracten van planten en bloemen, ontdekt aan het begin van de 20ste eeuw door Dr. Edward Bach. Bachbloesems werken in op de emoties door negatieve gevoelens om te buigen in hun positieve pool. Zo wordt angst omgebogen tot moed, een laag zelfbeeld wordt omgebogen tot meer zelfvertrouwen.

De succesvolle therapie werd eerst aangewend bij mensen en later werd ze met succes ook toegepast bij dieren.

Dokter Bach stelde 38 Bach bloesem remedies samen. Van bij het begin kenden deze Bach bloesems een ware bijval. Tot op vandaag groeit het aantal positieve reacties exponentieel.

Dat succes is te danken aan een aantal factoren:

• Bach bloesems zijn volledig natuurlijk

• Er zijn geen bijwerkingen

• Er is geen enkel risico aan verbonden

• Overdosering is onmogelijk

• Ze zijn zonder risico te combineren met gewone medicatie

BACHBLOESEMS ZIJN GEEN GENEESMIDDELEN!
Bachbloesems zijn ongevaarlijk: baat het niet, dan schaadt het niet. Wél belangrijk om weten is dat deze therapie geen ziekten geneest en dus in geen geval gebruik mag worden om een noodzakelijke medische behandeling te vervangen. Wel kan het je emotioneel helpen om een genezingsproces evenwichtig door te komen. Dus als je zelf of je kinderen met emoties kampen waar je geen blijf mee weet, zijn Bach bloesems het proberen waard.


Goed voor mens en dier. Edward Bach
Edward Bach

Ook voor u als persoon sta ik klaar voor een passend advies. Ik heb een luisterend oor en werk op het tempo dat u graag wil. 

De combinatie met celzouten therapie is een mooie start voor een gebalanceerd lichaam en leven. Neem ook eens een kijkje op de celzouten pagina. 

U kunt contact opnemen via het contact formulier, klik hieronder op de button.
U krijgt binnen 24 uur bericht.