Introductie

Over mij

Met Bo start mijn avontuur met de vizsla.

Geen idee waar ik aan begon, want Bo was een trauma hond, die 7 maanden binnen leefde in een glazen hok in een dierenwinkel.

Ik haalde haar op en samen gingen we het avontuur aan om van haar angstige ik een mooie zelfverzekerde hond te maken.

Het lukte me en ruim anderhalf jaar later had ik een van de geweldigste honden die ik ooit gehad heb. Ze was alles voor mij en ik alles voor haar. Een blik was genoeg ....We kende elkaar door en door. Zoals ik haar hielp, hielp ze mij als het leven wat moeilijk was. Door veel te praten en ook de kracht uit de natuur toe te passen bij haar kwam ze terug in balans en konden we samen aan een mooie toekomst werken. Joep kwam na het overlijden van zijn baas bij ons wonen op 8 jarige leeftijd. Zwaar in de rouw moest ik ook hem helpen weer in balans te komen. Artrose speelde ook mee, maar ook deze problemen had ik na drie maanden onder controle en ook Joep kwam in balans en heeft nog een paar mooie jaren gehad bij ons. Bo had verdriet en moest weer terug in balans komen. Ook dat lukte en toen vriend Teun erbij kwam gaf dat ook weer vreugde in huis en balans voor Bo. Teun had een zware rugzak met bijtincidenten die niet snel verholpen waren, maar ook deze waren redelijk snel onder controle met de bachbloesems en massages die ik hem gaf. Ook de angst voor het vuurwerk is ieder jaar goed onder controle. Ook Yindee die bij ons kwam wonen is nog in behandeling en Charlie, nu een paar maanden bij ons boekt vooruitgang met de kracht uit de natuur!

Tevens heb ik in mijn werk, wat in 2018 opgezet is door Ankie en mij, met de Vizsla Herplaatsing pagina op facebook, ontzettend veel ervaring in de praktijk opgedaan met de herplaatsingen van het ras vizsla en soms ook een ander ras. Van huisbezoeken tot hulp met verlatingsangst, voedingsadviezen en advies op natuurlijke basis bij problemen. Inmiddels is het Stichting Vizsla Herplaatsing met Reggie en Andrea in ons team erbij.