Vizsla Rescue NL/EU

                      Welkom!
Voor iedereen die interesse heeft in honden en in het bijzonder het ras Vizsla.

 

Hulp advies, adoptie en herplaatsing,  maar vooral het voorkomen van een herplaatsing binnen het gezin. 
Hulp en advies bij gedachten herplaatsing en hulp en advies na een herplaatsing. Zowel voor eigenaar als adoptant.

 

Als adoptant kan je vreselijk vast lopen bij de aanschaf van een herplaatshond uit binnen en buitenland.
Ik, Daniëlle Soeterboek, help u graag met de voorzorg en de nazorg. Denkt u eraan om uw hond te herplaatsen? Ook dan bent u hier op het juiste adres. Gespecialiseerd en ervaren in het Vizsla ras zal ik mee kijken om een herplaatsing te voorkomen.
Voor de honden met en zonder rugzakjes.
Zelf ben ik al ruim 12 jaar Vizsla eigenaar. Niet de makkelijkste, maar de moeilijkste waren mijn uitdaging. (De bijna niet plaatsbare).

Andere rassen zijn welkom net zoals pups en de langzitters en schrijnende gevallen van uw stichting. Vraag gerust hulp!

Tevens bent u aan het juiste adres als er ergens een hond in nood is en deze hulp nodig heeft. Door het grote netwerk en de jarenlange samenwerking kan er snel geschakeld worden indien een hond in nood is en geholpen moet worden.

De groep op FB is sinds 2023 actief. Mijn ervaring bestaat al wat langer dat is terug te lezen op mijn website onder het kopje over mij.

Omdat ik net dat stukje meer kan bieden met de voor/nazorg en ook het voorkomen van de herplaatsing van uw hond heb ik de keuze gemaakt met deze naam door te starten.
Op de FB pagina, kunt u mijn werk volgen.

Zie link hieronder.


De afgelopen jaren heb ik mede door scholing en praktijkdagen veel extra kennis opgedaan en heb diverse certificaten in bezit. Ook de fijne samenwerking en contacten binnen mijn netwerk hebben mijn ervaringen en kennis vergroot.
Nogmaals welkom bij Vizsla Rescue NL/EU, en wil je samen werken zoals een aantal stichtingen en bedrijven al doen? Vraag gerust info, want samen zijn we sterk voor de dieren.❣️
Liefs Daniëlle🌻
De inkomsten van uw hond natuurlijk in balans worden gedeeltelijk( min kosten aanschaf producten) aan diverse goede doelen/stichtingen gedoneerd.


Waaronder:

Vizsla Rescue NL/EU🐾

Stichting dogs from Spain🐕
Kas Dog Foundation🐶

En diverse asiels binnen Europa🐾

Partner Vita Transport