Etherische oliën

PHYSALIS

Is een Belgisch merk van natuurlijke voedingssupplementen en aromatherapie producten.

Gezondheid en welzijn

Physalis is ontstaan vanuit een passie en een sterk geloof in wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat de natuur onze levenskwaliteit kan verbeteren. De missie van Physalis bestaat er dan ook in om het welzijn van de consument te verbeteren met doelgerichte, natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde voedingssuppletie en aromatherapie. Wie zich gezond voelt en weinig kwalen heeft, zit vaak ook beter in zijn vel, voelt zich energieker en zal dit ook uitstralen.  
Physalis biedt natuurlijke oplossingen om ons nu en op latere leeftijd te vrijwaren van talrijke kwaaltjes. Denk maar aan slecht inslapen, stress en vermoeidheid. Maar ook bij gewrichtspijnen, verzwakte weerstand en spijsverterings- en hormonale klachten zijn voedingssupplementen en aromatherapie uitstekende hulpmiddelen.

Kwaliteit en doeltreffendheid

Net als in andere sectoren blijft ook in de voedingssupplementsector de tijd niet stilstaan. Fytotherapie (kruidentherapie) is al lang niet meer vergelijkbaar met klassieke huis-tuin-keukenmiddeltjes. Fytotherapie gaat veel verder en is gebaseerd op efficiënte, veilige en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Dit gaat van plantenextracten tot essentiële oliën.

Duurzaamheid en transparantie

Physalis streeft steeds naar 100% natuurlijke producten. Een uitgangspunt dat wij heel hoog in het vaandel dragen. Physalis producten bevatten geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaakstoffen, lactose, gist en gluten. Ze zijn minimaal bewerkt en zijn voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Dit wil zeggen dat alle producten clean label zijn. Daarnaast zijn ze ook biologisch indien mogelijk en steevast van de hoogste kwaliteit. Dit bekrachtigt Physalis met zijn kwaliteitslabels.

De aandacht voor duurzaamheid is terug te vinden in de producten, in de bedrijfsvoering, maar ook in het bedrijfsgebouw. Als bedrijf wordt er dan ook sterk geïnvesteerd om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Via uitgebreide informatie op de verpakking wil Physalis de consument enerzijds zo goed mogelijk informeren en anderzijds bieden we op deze manier volledige transparantie. Met Physalis weet de consument exact wat hij koopt.
Aanbevolen voor het maken van eigen oliën. 

Aromafume Naturals
Aromafume Naturals biedt een collectie van pure, natuurlijke essentiële oliën, sterk geïnspireerd door de natuur. Elk flesje wordt met liefde gevuld met natuurlijke etherische oliën van de beste kwaliteit. Bij het verdampen van deze oliën in je huis, waan je je onmiddellijk in een weelderig bos of een vallei vol bloeiende fruitbomen. Het voortdurend evoluerend assortiment oliën omvat vele klassiekers - onder andere Lavendel, Citroengras, Sinaasappel, Pepermunt, Eucalyptus, Frankincense, Tea Tree & Rozemarijn.
Deze etherische olie kan op verschillende manieren worden gebruikt:

- Verdamp met de Aromafume oliebrander.
- Verstuif met een Ultrasone aromaverstuiver.
- Gebruik een speksteen olieverdamper 
- Of sprenkel een paar druppels op een geursteen 

 

Productspecificaties
100% natuurlijke essentiële olie
Glazen flesje van 10 ml
Voor uitwendig gebruik
Houdbaarheidstermijn na openen: ± 2 jaar
Koel en donker bewaren, buiten het bereik van kinderenFiore d'Oriente etherische oliën
Sinds 1988 produceert het Italiaanse bedrijf Fiore d'Oriente 100% zuivere etherische oliën van de beste kwaliteit. Zij selecteert en garandeert de herkomst en kwaliteit van de gewassen waaruit de gecertificeerde biologische oliën worden gewonnen. De oliën worden gewonnen door middel van stoomdistillatie of koude persing uit wilde of biologisch geteelde planten.

Fiore d'Oriente garandeert dat al haar oliën natuurlijk en zuiver zijn en heeft zich altijd ingezet om het milieu te beschermen tegen pesticiden en chemische stoffen in het algemeen. In de loop der jaren is samenwerking ontstaan met uitsluitend ethisch correcte producenten, die altijd de beste kwaliteit van hun oogst garanderen.

Biologische etherische oliën.
Verstuif of verdamp met behulp van een aromaverstuiver of olieverdamper in de woonkamer, slaapkamer, yogastudio en werkruimte.


Productspecificaties
100% premium kwaliteit biologisch gecertificeerde essentiële olie
Houdbaarheidstermijn na openen: ± 2 jaar
Koel en donker bewaren
Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren
Lees voor gebruik de aanwijzingen in de bijgevoegde brochure

Gebruiksaanwijzing
Vul het waterreservoir van de aromaverstuiver / olieverdamper.
Voeg maximaal 5  druppels etherische olie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Zijn er katten in huis? zorg dat zij weg kunnen uit de ruimte. Ook met honden en andere dieren voorzichtig zijn. Goed kijken of ze de geur accepteren. Start desnoods met 2 druppels om te kijken hoe ze reageren op de geur.
Zet de verstuiver aan of ontbrand het theelichtje.
Zodra het water in het reservoir verdampt is, zet de verstuiver uit / doof het theelichtje. Ook heerlijk op een geursteen.

Om masaage olie te maken met jojoba olie.

Alleen de lavendel en de tee trea olie mag puur gebruikt worden op de huid.

De andere olieën ten aller tijden verdunnen!!