Nieuwsbrieven 


NIEUWSBRIEF JANUARI 2024

In de maand januari kregen Enola en Kai een warme mand bij nieuwe eigenaren.
Is Hunter naar het opvangadres bij Sabine en zijn er aanstaande zaterdag en zondag 2 ontmoetingen. 🥰 Sabine dankjewel dat je voor Hunter zorgt en adoptanten wil ontvangen.
Er was een super leuke nieuwjaars vizslawandeling bij de Soesterduinen met ruim 30 bruine vizsla-billen. Genoten van elkaar, het weer en de warme chocolademelk.  17 februari organiseert vrijwilligster Tyrza de wandeling in Noordwijk aan zee. 

 

In januari zijn er diverse huisbezoeken gedaan door vrijwilligster Minette.

Minette is een aanwinst voor mijn team, zorgvuldig en adequaat doet zij haar werk wat erg gewaardeerd wordt.

Achter de schermen zijn door diverse vrijwilligers mooie telefoongesprekken geweest met hulp en advies/tips. En zijn er nieuwe contacten gelegd voor uitbreiding van het werk wat wij doen. 


Voor Vizsla Rescue werd er €275 gedoneerd door donateurs.
En werd er voor ons peetkind Elena €25 euro overgemaakt naar Stichting dogs from Spain.


Van uw hond natuurlijk in balans werd er €350,- overgemaakt waarvan er aan diverse kosten voor Vizsla Rescue €341,45 betaald werd. (Onkosten-huisbezoeken-verzekeringen etc.)

Uw hond natuurlijk in balans is een onderdeel van Vizsla Rescue en doneert haar maandelijkse vergoedingen aan Vizsla Rescue. 

Uw hond natuurlijk in balans is tevens in Buitenlandse hond info en ervaring, benoemd tot groeps-expert om dieren die herplaats zijn en en een rugzak hebben te helpen met de ervaring en expertise die zij heeft. 

De maandelijkse doneeractie voor een stichting of persoon die zich inzet voor het dierenwelzijn was deze maand het Galgo Project. Aan Francis Weezenbeek voor de galgos is een totaal bedrag gedoneerd door jullie en overgemaakt van €328,00 Hiervan is €50 euro van de Vizsla RESCUE. 

In de maand februari zal de shelter van Kimberley in Thailand in het zonnetje staan. Zij vonden in Thailand 30+ vizsla's op een afgelegen stuk land/bos en ontfermde zich, met haar vrijwilligers, over de verwaarloosde dieren. Èèn daarvan zal in april afreizen naar België en gaan wonen bij Nathalie. Kimberley heeft leuke filmpjes gemaakt die in februari te zien zullen zijn op de FB pagina. Een geweldig project waar de doneeractie voor zal zijn. 

Wij danken onze leden voor hun bijdrage in de groep en de aangeboden hulp.

Liefs Daniëlle en team Vizsla Rescue NL EU.