De helpende hand die edelsteen heet

27-06-2023
Drie verschillende honden met drie verschillende verhalen.

 

Ik weet dat het werkt, maar zet het bij mijn eigen honden vaak te weinig in. Charlie (9 jaar), de herplaatser die 6 maanden nu bij ons is, bleef ook aan de sukkel met zijn linker voorpoot. Ondanks al een behoorlijk gewichtsverlies en een regelmatig bewegingspatroon en goede voeding bleef hij mank lopen. Ik zelf kies edelstenen op gevoel uit en lees altijd pas achteraf welke krachten ze geven. Zo ook bij Charlie. Ik koos de Dalmatiër Jaspis wat ik een bijzondere Jaspis vind ook.
Dalmatiër jaspis heeft een positieve, rustgevende invloed op dieren. Werkt op alvleesklier, lever en gal. Ondersteunt de spijsvertering en werkt positief op de zenuwen en reflexen. Gebruik de dalmatiër jaspis tegen Kraakbeen problemen, botklachten en peesklachten. En het heeft geholpen! Charlie loopt niet meer mank, maar heeft dit jaren wel gedaan ook bij de vorige eigenaar. Het mooie was ook dat hij hem steeds uit zijn cave duwde. Dus was de energie te sterk voor hem en ligt de steen nu naast zijn cave.(foto 1-2)


Borre, de eeuwig vriend van mijn pas overleden beste hondenkind Bo. Inmiddels ook al aardig op leeftijd en vermagerd en vele kwaaltjes rijker. Niet leuk want Borre is een speciaal dier voor mij. Borre heeft Bo geholpen met het vertrouwen van de wereld toen zij bij mij kwam wonen op 7 maanden leeftijd. Het waren maatjes voor het leven! Toen ik een bericht kreeg dat het met Borre helemaal niet zo lekker ging en hij ook door de achter poten zakte en urine liet lopen, schrok ik behoorlijk. Ik zei tegen mn vriendin dat ik een ingeving kreeg van de gouden steen die beneden lag en dat ik die kwam brengen. Wat gaat deze doen? Ik zei: GEEN IDEE ...hij heeft hem nodig! De prachtige Pyriet doet zijn werk! Borre ligt er heerlijk mee te slapen en neemt het zakje waar de steen in zit lekker mee door de kamer. Hij is door de magische energie duidelijk opgeknapt! Niet meer door de achterpoten gezakt en geen urineverlies. en zelfs met de hitte van 32 graden ging het hem goed! 

Pyriet: De steen verhoogt de weerstand en versterkt het immuunsysteem. Pyriet grijpt tevens aan op het hart en de longen. Het versterkt de bloedcirculatie en helpt bij ontstekingen van de amandelen, longen en bij klachten als bronchitis.

Pyriet heeft magnetische eigenschappen, die nodig zijn om 'licht' in het fysieke lichaam en energieveld te aarden.(foto 3-6)

En als laatste in het rijtje Luc. Zijn baas schreef me of er iets was wat Luc kan helpen in zijn trainingen en werk op het veld. Het lijkt soms of hij niet de aandacht heeft en ik krijg er de aandacht ook niet in? Tja dat is een moeilijke voor me ....want wat is er dan waar de hond tegenaan loopt? De warmte? Gewoon geen zin? Iets negatiefs gebeurd? Zoveel dingen kunnen er zijn. Helpt een bach bloesem in deze? Ja dat kan... Maar ik denk niet dat hem dat verder gaat helpen ..... ( was een gevoel) Op de vraag of de eigenaar mij een foto wilde sturen van Luc, zag ik al direct dat hij geen druppels nodig heeft. Ik werd hier thuis aangetrokken door de luipaard jaspis.Ook wel lastig omdat je niet altijd in kan schatten of een eigenaar hier open voor staat.Gelukkig de eigenaar van Luc wel. En ook bijzonder verbaast met de uitleg van de Luipaard Jaspis:

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.

Precies wat Luc dus nodig heeft in zijn werk met de baas buiten! Het zal hem zeker helpen in het hoog niveau waarop ze samen werken. Luc heeft vandaag in ieder geval heerlijk geslapen en is niet weg te slaan bij de steen die onder zijn mand ligt. Het resultaat moet nog komen, maar ik heb er alle vertrouwen in. Luc gaat zeker een hele mooie eerste prijs winnen op het veld! (foto 4-5)

Lieve groet Daniëlle🌻💎🌿